Informatiespreekuur

Praktijk de Bruijn heeft een Informatiespreekuur. Het gratis Informatiespreekuur is zeer geschikt wanneer u zich afvraagt of acupunctuur bij uw klachten kan helpen. Tijdens dit gesprek (30 minuten) kunt u uw vragen stellen en met mij en de praktijk kennismaken.  Bel 024 3229972 voor dit vrijblijvend en informatief gesprek. Wilt u direct een behandelafspraak maken? Bel dan de praktijk of vul het contactformulier in.

Als u wetenschappelijk objectieve informatie over acupunctuur als behandelinterventie wilt lezen dan verwijs ik u naar The Cochrane Collaboration. Deze organisatie wordt binnen medische research en door beleidsmakers gezien als de belangrijkste leverancier van hoge kwaliteit wetenschappelijke informatie over behandelingen, waaronder ook acupunctuur. Voor Cochrane informatie over acupunctuur klik hier.

‘Steeds vaker rapporteert The Cochrane Collaboration over effecten van acupunctuur die verder onderzoek rechtvaardigen’.

Ook het wetenschappelijk instituut ZonMw geeft in het rapport  ‘Signalement Ontwikkeling en implementatie van evidence-based complementaire zorg’ aan dat de toepassing van acupunctuur het verdient om verder wetenschappelijk te worden onderzocht. Voor een download van dit ZonMw-rapport klik hier.

‘Praktijk de Bruijn verwacht dat in de nabije toekomst acupunctuur en bewegen een veel grotere rol in onze gezondheidszorg gaan spelen.