Combinatiebehandeling

COMBINATIEBEHANDELING ACUPUNCTUUR/FYSIOTHERAPIE

Herkent u dit…….?

‘Bij uw klachten is het belangrijk om in beweging te blijven!’ –  Maar ja, hoe dan?

‘U moet niet zoveel piekeren!’ – Ja, maar hoe leer ik dat?

‘Leert u maar leven met de pijn!’ – En heeft u enig idee hoe dat is en hoe dat moet?

Dit zijn uitspraken die bij Praktijk de Bruijn vaak gehoord worden. Veel mensen lopen vast in pijn, in stress en door klachten die niet meer spontaan overgaan. Als we acupunctuur en fysiotherapie combineren zien we in dit soort situaties goede resultaten.

‘Acupunctuur bij beweegklachten geeft ontspanning zodat bewegen weer mogelijk wordt’.

‘Bewegen met aandachtstechnieken en acupunctuur versterken elkaar bij de behandeling van spanningsgerelateerde en mentale klachten’.

‘Goede voorlichting over pijn (pijneducatie) en het doorbreken van oplopende lichamelijke en mentale spanning, geven verlichting en hoop bij chronische pijn’.

Acupunctuur op gerichte punten om pijn te verminderen en te ontspannen. Op maat gemaakte beweegoefeningen die ontspannen en versterken. Goede voorlichting over pijn en klachten met een praktisch advies. Dat zijn de sleutels tot goede resultaten in het bereiken van uw doel.

Acupunctuur en fysiotherapie vullen elkaar daarbij goed aan met een beter en sneller resultaat. Uw sessie wordt bij combinatietherapie dan ook uitgevoerd vanuit de indicaties alternatieve geneeswijzen en fysiotherapie. Deze behandelcombinatie wordt door uw zorgverzekeraar vergoed vanuit de aanvullende verzekering: alternatieve therapie én fysiotherapie/beweegzorg. Klik hier voor kosten en vergoedingen.

‘Acupunctuur en fysiotherapie zetten herstel in beweging’